Referencer

I Hadsten har JB Auto/ Bosch Car Service opført et helt nyt bilværksted samt administrationsbygning, og i forbindelse hermed har KE-EL foretaget de nødvendige installationer af el-arbejde.

JB Auto/ Bosch Car Service er et stort autoværksted beliggende i Hadsten.

JB Auto / Bosch Car serviceHadsten
referencer

For Farvskov Kommune har KE-EL været med til at udbygge Hadbjerg Skole med et 1.200 m2 stort nyt indskolingsafsnit. Arbejdet indeholdt blandt andet opgaver med el-installationer og lysopsætning.

Hadbjerg Skole ligger udenfor Hadsten og er en af Favrskov Kommunes 13 skoler.

Hadbjerg SkoleHadbjerg

KE-EL har været med til at ombygge Gartneriet Queen, hvilket indebar mange forskellige el-installationer, herunder lys og el-net.

Gartneriet Queen ligger i Korsholm og har en størrelse på 120.000 m2 med 120 ansatte – Queen er verdens største producent af den populære potteplante kalanchoe.

Gartneriet QueenKorsholm

Hos Favrskov Gymnasium har vi været med til at indrette 80 lærerarbejdspladser i deres 250 m2 store tilbygning. Arbejdet indebar blandt andet installation af arbejdsvenlig belysning.

Favrskov Gymnasium ligger i Hadsten og blev bygget i 1982-83.

Favrskov GymnasiumHadsten

Hos HOYER A/S har de fået skiftet 1.235 stk. traditionelle 58 W lysrør til 23 W LED lysrør i deres lagerhaller. Det betyder, at de hos HOYER A/S kan glæde sig over en lavere el-regning, bedre lys og en grønnere profil de næste mange år. Denne investering er tjent ind på bare 2 år.

HOYER A/S blev grundlagt i 1974 og er i dag Skandinaviens førende leverandør af kæder, gear og koblinger til mekanisk transmission

Hoyer A/SHadsten