loading

El installationer og reparationer

Vi hjælper med installationen og reparationen af tekniske og intelligente systemer i både nybyggerier og eksisterende bygninger.

Vi inddrager en bred vifte af partnere og leverandører i arbejdet samt fagfolk fra andre brancher. Den fleksibilitet mener vi er vigtig, så du som kunde hos os får det bedste resultat. Vi sørger for skarp samarbejde og klar kommunikation gennem alle led i processen, så du trygt kan overlade både intelligente og traditionelle installationer til os og vores samarbejdspartnere.

Vi hjælper gerne private husstande med mindre service opgaver såsom ekstra stikkontakter, opsætning af lamper eller andet – men vi er også klar til at hjælpe med rådgivning, ombygning og nybyggeri m.m.

I moderne boliger kræver det en gennemtænkt el installation, og eventuelle ændringer skal tænkes mange år ud i fremtiden.

Hos K.E EL er vi med hele vejen, når du vælger at ændre din hustands el installation. Vi rådgiver og hjælper dig, fra start til slut så du aldrig er alene om beslutningerne.

Vores store erfaring på opgaver har gjort det muligt for os at varetage store som små opgaver. Eksempelvis for industrivirksomheder, forretninger, offentlige institutioner, sportshaller og meget mere.

Vi udfører :

  • Bygningsinstallationer
  • Intelligent bygnings installationer
  • kraftinstallationer
  • Belysningsanlæg

Du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om det, der skal laves. Du kan ringe til os på telefon 86 98 95 11 for hovedkontoret i Hadsten eller 
72 17 00 87 for afdelingen i Tilst. Eller du kan skrive til os på vores kontaktside – så finder vi en løsning.