loading

Om Os

Vi ejes og drives lokalt, hvilket gør vores tjenester afslappet, da de udføres af venlige og hjælpsomme teknikere.

Historien om KE EL-installation A/S starter i 1978, hvor Kristian Eriksen stiftede virksomheden. Siden er der sket meget, og forretningen beskæftiger i dag 11 medarbejdere, heraf 8 svende og 3 lærlinge. Ejerskabet er i 2001 overgået til søn Torben Eriksen, som siden 1990 har været en del af ledelsen i firmaet.

I juni 2014 kunne KE EL, som følge af vækst og et stigende antal kunder i området, slå dørene op til en ny afdeling i Tilst uden for Aarhus. Det betyder, at KE EL har i alt to lokale afdelinger, hvorfra kunder i Aarhus-området og Østjylland nemt og hurtigt kan betjenes.

Alle vores ansatte er faguddannede og gennemgår løbende relevant efteruddannelse. Dertil kommer vores tætte samarbejde med producenter og partnere. Med det sikrer vi os, at vi altid har en ny og opdateret viden inden for de områder, vi arbejder.

Siden virksomheden så dagens lys i 1978 har medarbejderstaben nemlig udviklet sig meget – både i størrelse og kompetencer. Gennem årene har KE EL derfor kunnet udvide sit forretningsområde, så det ikke blot omfatter traditionelt el-arbejde, men også områderne tele & data og alarm & overvågning.

En ting, der ikke har ændret sig siden 1978, er mottoet ”hurtig og sikker service”. Det er nemlig fortsat ambitionen at være en kompetent og pålidelig servicevirksomhed. Denne ambition reflekteres i vores nøgleord, som er: kompetence, kvalitetsbevidsthed og punktlighed.

Med andre ord: Dit el-arbejde er i sikre hænder hos KE El.

Vores Fordele

El er din eneste kilde til en stor vifte af elektriske tjenester af høj kvalitet, herunder design / bygning, ingeniørarbejde, konstruktion, idriftsættelse, drift og vedligeholdelse.
Gratis Estimater
Lav PrisGaranti
Licenserede og forsikrede eksperter
Hurtig og pålidelig svartid

Brug for hjælp til elektrisk vedligeholdelse?

Kontakt os – vores teknikere er klar til at hjælpe dig med at løse dit problem.

Giv Os Et Kald
Bed Om Et Gratis Tilbud
X