loading

Alarm & Overvågning

Hos KE El har vi kompetencerne til at etablere komplette løsninger til institutioner, virksomheder og private, ligesom vi også kan varetage mindre opgaver med at installere og servicere sikkerhedsudstyr. De installationer, vi udfører, er altid med produkter af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du rent faktisk har fået en tryg løsning.

At føle sig tryg i sin virksomhed og sit eget hjem er nemlig utroligt vigtigt. For virksomheder er det som regel uundgåeligt at have en eller anden form for overvågning og alarmsystemer, ligesom mange institutioner også bruger overvågning. Det er mere sjældent, at private vælger overvågning i eller uden for huset, men der er en stigende tendens til det.

Overvågning

Der findes mange forskellige slags overvågningskameraer. Lige fra de meget professionelt udseende kameraer, som man kender fra kommerciel overvågning, til de sorte, bobleformede kameraer, der er mere diskrete af udseende. Afhængigt af behovet hos den enkelte kunde, om det er til privat eller erhvervsejendom, så har vi hos KE El den fornødne viden og redskaberne til at udføre installationen.

Det er naturligt at ønske at sikre sine værdier i hjemmet, og TV-overvågning er et effektivt redskab til at holde ubudne gæster væk – og til at opklare indbrud, skulle det ske alligevel. I nogle tilfælde er der behov for avancerede løsninger, og derfor har vi en række eksperter, som vi kan gøre brug af, når det bliver nødvendigt.

Tyverisikring

I forlængelse af et godt overvågningssystem ligger tyverisikringen. Ligesom overvågning er en selvfølgelighed for mange virksomheder og institutioner, er en tyverialarm det også. Et solidt alarmsystem kan de færreste virksomheder undvære. Det er også blevet mere udbredt i private hjem at have et reelt alarmsystem.

Hos KE El hjælper vi gerne med installationen af de fornødne alarmsystemer hos både private og i erhvervslivet, samt i institutioner. Vi tilbyder løsninger, der tilpasses hver enkelt kunde, så vi, i overensstemmelse med vores nøgleord om kvalitetsbevidsthed og kompetence, er sikre på, at den løsning, vi har leveret, er tilfredsstillende og sikker.

I tilfælde, hvor der er tale om nyetablering, f.eks. ved nybyggeri, er det relevant at nævne, at vi hos KE El ligeledes kan tilbyde udførslen af de traditionelle el-installationer såsom til lys og maskiner. Ligeledes har vi kompetencerne til at etablere tele & data-forbindelser. Vi kan altså levere ægte totalløsninger og sørge for, at det hele virker sammen.

Vil du gerne føle dig mere tryg? Kontakt os med det samme – enten ved at ringe til et af vores kontorer eller skrive gennem vores kontaktside. Så finder vi den rigtige løsning til dig – det er naturligvis uforpligtende.