loading

El-installationer

Hos KE-EL servicerer vi både for privatpersoner, virksomheder, landbrug, offentlige institutioner og kontorer. Vi har alle de fornødne kompetencer til at udføre traditionelt el-arbejde.

Det dækker blandt andet over følgende:

  • Etablering og vedligeholdelse af el-installationer til belysning, maskiner, udstyr osv.
  • Ændringer i forbindelse med om- og tilbygning af eksisterende bygninger
  • Industri- og landbrugsinstallationer
  • Installationer til styring af enheder

Fællesnævneren for de services, vi kan tilbyde, er, at det hele er kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi arbejder altid benhårdt for at alle aftalte betingelser bliver opfyldt, inklusiv leveringstiden på arbejdet.

Autoriseret el-service

KE EL er en autoriseret el-installatør. Det betyder, at vi lever op til installatørlovens krav om uddannelse og erfaring. For vores kunder betyder det, at de kan stole på, at vi har den fornødne viden og dannelse til at udføre det arbejde, vi lover.

Lovgivningen på området er stram, og som virksomhed skal man bl.a. have et godkendt kvalitetssikringssystem, ansvarsforsikring og registreringer for at blive blåstemplet. Autorisationen skal tilmed fornyes hvert andet år.

 

Lovpligtigt el-eftersyn

I henhold til lovgivningen på området skal alle villaer og ejerlejligheder efterses, når de sælges med ejerskifteforsikring. Det betyder, at alle husets el-installationer grundigt synes. Eftersynet har til formål at beskytte de handlende parter mod problemer i tilfælde af fejl og mangler.

Et eftersyn skal foretages af en professionel el-installatør. Efter synet udarbejdes en grundig eftersynsrapport, som tilsendes efterfølgende.

Større og mindre installationer

Hos KE EL-installation tager vi store og små opgaver lige seriøst, ligesom vi ikke skelner mellem vores private og erhvervskunder. Når det kommer til installationen af nye stikkontakter i hjemmet, skal det også gå ordentligt til.

Nogen har el-færdigheder, der rækker til at installere småting i hjemmet selv, mens andre hellere ringer til en elektriker eller autoriseret el-installatør. Uanset hvad, er det vigtigt, at det el-arbejde, der bliver lavet i boligen, er ordentligt. I den forbindelse kan det være en god idé at konsultere vores guide om de ting, man selv må lave, inden man går i gang.

el-installation service

Har du brug for at få udført et stykke el-arbejde? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe til et af vores kontorer eller skrive til os på kontaktsiden – så finder vi ud af, hvilken løsning, du har brug. Det er selvfølgelig uforpligtende.

Brug for mere? Ud over de klassiske el-færdigheder, besidder vi også kompetencer inden for tele & data og alarm & overvågning.