loading

Tele & Data

KE EL henvender sig til både større og mindre virksomheder, når det kommer til installationen af tele, netværk, data og antenne. Vi kan tilbyde alt inden for tele & data, når det kommer til at opbygge en totalløsning, vedligeholdelse og service.

Vi er i besiddelse af de nødvendige måleinstrumenter til at sikre den rigtige forbindelse, samt at fejlfinde, når problemer eventuelt opstår. 

Grundlaget for kommunikationen i en virksomhed.

Virksomheder såvel som private kommunikerer i stigende grad over internettet. Internettelefoni bliver og mere og mere udbredt. Derfor er det afgørende at have en god forbindelse til internettet i dag.

En tilpasset løsning til den enkelte virksomhed er som regel at foretrække. Standardløsninger passer sjældent perfekt til nogen, og derfor leverer vi ikke sådan nogle. Til gengæld arbejder vi efter vores nøgleord, kompetence, kvalitetsbevidsthed og punktlighed.

Forskellige typer af installationer.

Som med så meget andet, findes der et hav af forskellige installationer, som man kan få brug for. Det kan være en ny dataløsning. Siden internettet først blev udbredt i 90’erne har meget ændret sig. Oprindelige datakabler kan slet ikke trække den forbindelse, der leveres af udbyderne i dag.

Oplever man derfor langsomt internet og bøvl med forbindelsen, kan svaret være, at få trukket nye kabler til internettet. Man kan opdage, at selvom man har bare 5 eller 10 år gamle kabler, så kan de ikke hamle op med de høje forbindelser, de fleste får leveret i dag. Hos KE EL kan vi hjælpe med at afgøre, om der skal et nyt kabel til, eller om det er noget andet, der skal opgraderes. Ligesom vi kan installere og reparere trådløse netværksforbindelser.

I tilfælde af nybyggeri og nyetablering, kan vi hos KE EL rådgive om, hvilke ting, man skal have med i tankerne, når det kommer til installationen af tele og dataforbindelser. Vi har en føling med udviklingen og kan guide til fremtidssikrede valg. I samme omgang kan vi med vores brede vifte af kompetencer varetage øvrige el-installationer, både i den klassiske genre, men også inden for alarm & overvågning, som ofte også skal tænkes ind, når det er til en virksomhed.

Har I knas med internettet eller skal I have trukket nye kabler? Måske er det noget helt tredje – uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om det, der skal laves. Du kan ringe til os på telefon 86 98 95 11 for hovedkontoret i Hadsten eller 72 17 00 87 for afdelingen i Tilst. Eller du kan skrive til os på vores kontaktside – så finder vi en løsning.